TOPP15

TOPP15 er 15 leiligheter som utgjør de tre øverste etasjene i det nye byggetrinnet på Ensjø Torg. Som beboer her får du følelsen av å være ute, selv når du sitter inne i din egen stue.

Les mer

Del 2 av Salgstrinn 5 – kommer for salg i august!

Trinn 5  består av 2 deler. Del 1 er hus O som ligger omkranset av gamle sjarmerende Levahns (som nå restaureres til leiligheter) et pent opparbeidet grøntområde og koselige Kampen hageby med sin fargerike trehusbebyggelse.
Hus O  består av 30 boliger fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Med unntak av 2-roms er øvrige leiligheter hjørneleiligheter. De fleste leilighetene har balkonger med skyvedører mot sørvest med meget gode solforhold og hyggelig utsyn. Plasseringen er rolig og tilbaketrukket fra det urbane livet på Ensjø, samtidig som du har T-banen i umiddelbar nærhet - kun 5 minutter fra sentrum. 

 

Neste del av trinn 5 kommer for salg august 2018 og får en flott felles takterrasse med utsikt og sol fra morgen til kveld. Vi befinner oss da i det røde bygget midt i Ensjø torg, se illustrasjonen. 

- Ny del Levahns (den høye delen) består av 15 leiligheter. 4-roms hjørneleiligheter på ca. 85 kvm. med solrik balkong mot grøntområde og 2-roms (de aller fleste er hjørneleiligheter) med fransk balkong, doble dører som kan åpnes helt opp og gi følelsen av å sitte ute når du er inne i din egen stue.

- Gammel del Levahns (den lave delen i teglstein) består av 26 leiligheter og består av 2- 3- og 4-roms leiligheter. 

Barnevennlig

To minutter unna finner du koselige Kampen Hageby og Kampen Økologiske bondegård, perfekt å besøke for barnefamilien. Her kan dere...

Les mer

3DIllustrasjoner og VR

Bilder og illustrasjoner er ment å illustrere prosjektet. De kan vise elementer og tilvalg som ikke er/blir en del av standardleveransen. Fasader og utomhus vil også kunne avvike fra illustrasjoner. Det gjøres oppmerksom på at utsikt og solforhold som er vist ikke er gjeldende for alle leiligheter.

Alle opplysninger er gitt med forbehold om endringer som er hensiktsmessig og nødvendige, uten å redusere den generelle standard. Hvitevarer, garderobeskap og øvrige møbler/løsøre inngår ikke i standardleveransen. Tekniske installasjoner, innkassinger, ventilasjonsaggregat, nedforet himling,...

Les mer