0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

VARIO

VARIO blir et bygg på åtte etasjer med 94 leiligheter på mellom 39 og 118 kvadratmeter. Da vi planla hvilke layout leilighetene skulle få, bad vi om innspill fra folk som kunne tenke seg å bo her. Disse innspillene har vi fulgt, og resultatet er en fin miks av gode planløsninger. Mange av leilighetene får gode lys- og utsiktsforhold, og på taket blir det en felles takterrasse med naturlig beplantning, belysning, møbler, vann og strøm. Det blir stor sykkelparkering innendørs på gateplan, og parkering for bil i felles garasjeanlegg for Ensjø Torg – begge deler med lademuligheter. I første etasje er det ambisjoner om å åpne café, en naturlig sosial møteplass for alle som bor i Vario. I første etasje vil det også bli et fellesrom for beboerne. Hjemmekontorplasser, leksekrok, gamingrom, shuffleboard eller alt sammen på en gang? Nøyaktig hva dette rommet skal brukes til er ikke fastsatt enda, men det vil bety mye for fellesskapet. Ensjø er et gammelt industriområde, og et av nabobyggene til VARIO er en lokomotivfabrikk fra slutten av 1800-tallet. Dette har vært med på å prege utseende – VARIO blir kledt i fasadeplater med treelementer, og vil skape et fint møte mellom gammelt og nytt. Uteområdene får hyggelig beplantning, og blir opplyst når mørket faller. Her blir det trygt og godt, døgnet rundt.

Les mer...

VARIO er siste trinn i utbyggingen av Ensjø Torg. Her flytter du inn i et område hvor alle nabobyggene er ferdige. Å ramse opp avstanden til det du trenger i hverdagen er relativt meningsløst, alt er innen gåavstand. Og ønsker du å flytte på deg i byen går det alltid en T-bane, du får fire linjer noen skritt fra inngangsdøren. Det er også fort gjort å få gress under føttene, både Ola Narr og botanisk hage ligger en gåtur unna og med T-banen er du i Nord- eller Østmarka på godt under en time. Og overalt rundt deg ligger den levende, pulserende byen, med de nesten talløse tilbudene en Europeisk storby kan by på. Morgenbad på Tøyenbadet, kveldstur til din lokale take away restaurant badet i nattens neonlys, hvert skritt du tar og hvert hjørne du runder gir deg inntrykkene og impulsene bare et ekte bymenneske er forunt å få oppleve.

Velkommen til et liv med stor VARIOsjon.

Prospekt

Coronavirus

Som følge av Coronaviruset gjøres det oppmerksom på at det kan oppstå utfordringer knyttet til leveranser og forsinkelser som følge av endrede betingelser i leverandørkjedene og nasjonale og internasjonale tiltak og retningslinjer/råd. Selger vil forholde seg til retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet og/eller andre relevante nasjonale instanser. Entreprenøren har som følge av Coranaviruset varslet Selger med krav om fristforlengelse som følge av force majeure. Selger tar som følge av dette forbehold om konsekvenser for fremdrift og dato for ferdigstillelse i punkt 7. Selger vil varsle kjøper uten ugrunnet opphold når entreprenøren gir beskjed om hvor mange dager fristforlengelse som kreves.

Forbehold

3D illustrasjoner. Bildene kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Bildene er kun ment som en illustrasjon.

Fasadeuttrykk vil kunne avvike fra ferdig bygg. Andre bygg, beplantning, vegetasjon og lekeapparater på tomten ellers er ikke endelig prosjektert.

Omkringliggende naboeiendommer er vist med eksisterende eller antatt fremtidig bebyggelse. Bakgrunn og utsikt er kun ment som illustrasjon og avvik vil kunne forekomme.

Leilighetene kan vise elementer som er ikke en del av standardleveransen. Avvik og endring på interiør vil kunne forekomme.

Vis galleriet

Meld din interesse

Velg ett eller flere alternativer

Se personvernpolicy

Kontakt

Tobias Due
Eiendomsmegler MNEF
+47 900 56 220
Send epost

Stian Pøhner
Eiendomsmegler MNEF
+47 971 15 621
Send epost

Torstein Kirud
Eiendomsmegler MNEF
+47 930 58 856
Send epost

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.