Et spennende prosjekt fra trygg utbygger!

 

Et spennende prosjekt

Skanska bygger nærmere 600 nye leiligheter på Ensjø Torg. Det høyeste bygget er på 16 etasjer og har Ensjø T-banestasjon i kjelleren. Det er allerede solgt 198 boliger her og nå legges det ut et nytt spennende byggetrinn.

Seriøs utbygger

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.

Et fremadstormende område

Området Ensjø forvandles nå til et området fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass. Kort gåavstand til Oslo Sentrum, Grünerløkka og Tøyen. Nye sykkelveier skal binde det hele sammen, der parkene funger som grønne lunger og fristed for hele familien. 

  • Helsfyr er et kollektivt knutepunkt
  • Gangavstand til Vålerengas hjemmekamper
  • Noen få restauranter i Oslo gir deg følelsen av å komme hjem på middag til gode venner
  • Praktisk talt bilfri skolevei
  • Gården ligger i umiddelbar nærhet

Smarte løsninger skaper positive møteplasser

Ensjø Torg er et prosjekt fra Skanska og en viktige brikke i det som skal bli Ensjøbyen. Dette nye byrommet mellom Tøyen, Kampen, Hasle og Helsfyr ligger sentrumsnært, men allikevel med sitt eget særpreg som bugner av livsglede. Nå kan du sikre deg en ny bolig i salgstrinn 4.

De aktuelle boligene består av 4-roms, 3-roms og romslige 2-roms som alle er sydvestvendt. Det betyr rikelig med sol, og de aller fleste boligene har praktiske og sydøstvendte terrasser. Innvendige arealer er svært godt utnyttet med sosiale soner og smarte løsninger for den kravstore beboer. Behovene til barnefamilier og de som trenger plass til å vokse opp er ivaretatt gjennom gode utearealer, sykkelreperasjon og utendørs treningsapparater. Her kan det skapes positive samlingspunkter for mennesker i alle aldre.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen i gåavstand fra Ensjø Torg, og for arrangementer lenger unna blir T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft. 

Logo ET Lrg