0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Nytt møter gammelt

Hus O består av 30 boliger fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Med unntak av 2-roms er øvrige leiligheter hjørneleiligheter. De fleste leilighetene har balkonger med skyvedører mot sørvest med meget gode solforhold og hyggelig utsyn. Plasseringen er rolig og tilbaketrukket fra det urbane livet på Ensjø, samtidig som du har T-banen i umiddelbar nærhet – kun 5 minutter fra sentrum.

Hus O ligger omkranset av gamle sjarmerende Levahn Mek. (som nå restaureres til leiligheter) og TOPP15 som er et nybygg bygget på den gamle fabrikkdelen. Et pent opparbeidet grøntområde rett utenfor døren med utsyn mot koselige Kampen hageby med sin fargerike trehusbebyggelse.

Les mer

Barnevennlig

To minutter unna finner du koselige Kampen Hageby og Kampen Økologiske bondegård, perfekt å besøke for barnefamilien. Her kan dere hilse på sauene og hønene, mate dyrene og delta i forskjellige fritidsaktiviteter. Skoleveien er trygg og nesten helt bilfri – bare et steinkast unna ligger Kampen skole. På området kommer det også en kommunal barnehage, noe som gjør hverdagen for den travle småbarnsfamilien betraktelig enklere. Her kan du levere barna i barnehagen og være på T-banen kun få minutter senere. Uteområdet til barnehagen vil være tilgjengelig for barna i boligområdet utenfor åpningstider.

Ferdigstillelse senest 28.02.2021

Se VR fra leilighet O602
Soldiagram vestfasade ca 20 juni
Soldiagram sydfasade ca 20 juni

Coronavirus

Som følge av Coronaviruset gjøres det oppmerksom på at det kan oppstå utfordringer knyttet til leveranser og forsinkelser som følge av endrede betingelser i leverandørkjedene og nasjonale og internasjonale tiltak og retningslinjer/råd. Selger vil forholde seg til retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet og/eller andre relevante nasjonale instanser. Entreprenøren har som følge av Coranaviruset varslet Selger med krav om fristforlengelse som følge av force majeure. Selger tar som følge av dette forbehold om konsekvenser for fremdrift og dato for ferdigstillelse i punkt 7. Selger vil varsle kjøper uten ugrunnet opphold når entreprenøren gir beskjed om hvor mange dager fristforlengelse som kreves.

Tilbake til byggvelgerTilbake til boligsøkeren

Meld din interesse

Se personvernpolicy

Kontakt

Tobias Due
Eiendomsmegler MNEF
+47 900 56 220
Send epost

Stian Pøhner
Eiendomsmegler MNEF
+47 971 15 621
Send epost

Torstein Kirud
Eiendomsmegler MNEF
+47 930 58 856
Send epost

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.