0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Nytt møter gammelt

Hus O består av 30 boliger fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Med unntak av 2-roms er øvrige leiligheter hjørneleiligheter. De fleste leilighetene har balkonger med skyvedører mot sørvest med meget gode solforhold og hyggelig utsyn. Plasseringen er rolig og tilbaketrukket fra det urbane livet på Ensjø, samtidig som du har T-banen i umiddelbar nærhet – kun 5 minutter fra sentrum.

Hus O ligger omkranset av gamle sjarmerende Levahn Mek. (som nå restaureres til leiligheter) og TOPP15 som er et nybygg bygget på den gamle fabrikkdelen. Et pent opparbeidet grøntområde rett utenfor døren med utsyn mot koselige Kampen hageby med sin fargerike trehusbebyggelse.

Les mer

Barnevennlig

To minutter unna finner du koselige Kampen Hageby og Kampen Økologiske bondegård, perfekt å besøke for barnefamilien. Her kan dere hilse på sauene og hønene, mate dyrene og delta i forskjellige fritidsaktiviteter. Skoleveien er trygg og nesten helt bilfri – bare et steinkast unna ligger Kampen skole. På området kommer det også en kommunal barnehage, noe som gjør hverdagen for den travle småbarnsfamilien betraktelig enklere. Her kan du levere barna i barnehagen og være på T-banen kun få minutter senere. Uteområdet til barnehagen vil være tilgjengelig for barna i boligområdet utenfor åpningstider.

Ferdigstillelse senest 28.02.2021

Prospekt
Se VR fra leilighet O602
Soldiagram vestfasade ca 20 juni
Soldiagram sydfasade ca 20 juni
Tilbake til byggvelgerTilbake til boligsøkeren

Meld din interesse

Se personvernpolicy

Kontakt

Peder Selmer
91 61 62 62
Send epost

DNB Eiendom AS
Dronning Eufemias gate 30
0191 Oslo

dnbeiendom.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.