0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Det idylliske hjørnet

Hus M og N består av 70 leiligheter, 4-roms, arealeffektive 3-roms og romslige 2-roms. Ferdigstilles i slutten av 2020. De fleste har utepassen inn mot grønt gårdsrom mot nordvest og kan nyte ettermiddagssolen fra balkongen/terrassen. Heisen går rett ned til det underjordiske garasjeanlegget som inneholder parkering, sykkelparkering og boder. Dersom du ikke har bil kan du være på T-banestasjonen på under ett minutt, hit går 4 t-banelinjer (linje 1-4) og det går en bane nærmest «hele tiden». Supersentralt.

Les mer

Behovene til barnefamilier og de som trenger plass til å vokse opp er ivaretatt gjennom gode og varierte utearealer, muligheter for sykkelreperasjon og utendørs treningsapparater. Her kan det skapes positive samlingspunkter for mennesker i alle aldre.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen, ski og akelek om vinteren som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen i gåavstand fra Ensjø Torg, og for arrangementer lenger unna blir T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft.

Ferdigstillelse senest 15.12.2020

Se VR fra leilighet N605
Soldiagram vestfasade ca 20 juni
Soldiagram sydfasade ca 20 juni

Coronavirus

Som følge av Coronaviruset gjøres det oppmerksom på at det kan oppstå utfordringer knyttet til leveranser og forsinkelser som følge av endrede betingelser i leverandørkjedene og nasjonale og internasjonale tiltak og retningslinjer/råd. Selger vil forholde seg til retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet og/eller andre relevante nasjonale instanser. Entreprenøren har som følge av Coranaviruset varslet Selger med krav om fristforlengelse som følge av force majeure. Selger tar som følge av dette forbehold om konsekvenser for fremdrift og dato for ferdigstillelse i punkt 7. Selger vil varsle kjøper uten ugrunnet opphold når entreprenøren gir beskjed om hvor mange dager fristforlengelse som kreves.

Tilbake til byggvelgerTilbake til boligsøkeren

Meld din interesse

Se personvernpolicy

Kontakt

Tobias Due
Eiendomsmegler MNEF
+47 900 56 220
Send epost

Stian Pøhner
Eiendomsmegler MNEF
+47 971 15 621
Send epost

Torstein Kirud
Eiendomsmegler MNEF
+47 930 58 856
Send epost

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.