0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Det idylliske hjørnet

Hus M og N består av 70 leiligheter, 4-roms, arealeffektive 3-roms og romslige 2-roms. Ferdigstilles i slutten av 2020. De fleste har utepassen inn mot grønt gårdsrom mot nordvest og kan nyte ettermiddagssolen fra balkongen/terrassen. Heisen går rett ned til det underjordiske garasjeanlegget som inneholder parkering, sykkelparkering og boder. Dersom du ikke har bil kan du være på T-banestasjonen på under ett minutt, hit går 4 t-banelinjer (linje 1-4) og det går en bane nærmest «hele tiden». Supersentralt.

Les mer

Behovene til barnefamilier og de som trenger plass til å vokse opp er ivaretatt gjennom gode og varierte utearealer, muligheter for sykkelreperasjon og utendørs treningsapparater. Her kan det skapes positive samlingspunkter for mennesker i alle aldre.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen, ski og akelek om vinteren som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen i gåavstand fra Ensjø Torg, og for arrangementer lenger unna blir T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft.

Ferdigstillelse senest 15.12.2020

Prospekt
Se VR fra leilighet N605
Soldiagram vestfasade ca 20 juni
Soldiagram sydfasade ca 20 juni
Tilbake til byggvelgerTilbake til boligsøkeren

Meld din interesse

Se personvernpolicy

Kontakt

Peder Selmer
91 61 62 62
Send epost

DNB Eiendom AS
Dronning Eufemias gate 30
0191 Oslo

dnbeiendom.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.