0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Leiligheter med utleiedel, 2-roms, 3-roms, 4-roms og 4-roms over 2 plan (townhouse)

Hus I og J består av 45 leiligheter, alle med balkonger mot sørvest! Meget solrikt. På taket finner du felles takterrasse med fantastisk utsikt ned til byen og fjorden med sol fra morgen til kveld. Ferdigstilles årsskiftet 2019/2020.

Les mer

Barnehage

I byggets 1. og 2. etasje bygges det en barnehage som skal drives av Oslo kommune, hvor beboerne kan søke plass for barna. Lekeplassen kan benyttes av beboerne utenfor barnehagens åpningstid.

Supersentralt

Ensjø er et område i vekst. I følge Oslo kommune har bydel Gamle Oslo størst forventet befolkningsvekst de kommende 10 årene. Etterspørselen etter leiligheter med 3 soverom vil derfor kunne øke betraktelig med tiden. Dette er en unik mulighet for deg som ikke ønsker å flytte ut av byen men samtidig vil bo i et barnevennlig Townhouse. Det at T-banen med sine 4 linjer ligger i umiddelbar nærhet, og det kun tar 7 minutter til Nationalteateret gjør Ensjø sentrumsnært. Flybussen stopper rett utenfor i Ensjøveien.

Ferdigstillelse senest 31.01.2020

Prospekt
Soldiagram vestfasade ca 20 juni
Soldiagram sydfasade ca 20 juni
Tilbake til byggvelgerTilbake til boligsøkeren

Meld din interesse

Se personvernpolicy

Kontakt

Peder Selmer
91 61 62 62
Send epost

DNB Eiendom AS
Dronning Eufemias gate 30
0191 Oslo

dnbeiendom.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.