0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Spektakulær utsikt over Oslo by

På toppen av Ensjø T-banestasjon bygger Skanska et høyhus på 16 etasjer med to felles takterrasser; en i 17. etg samt en takterrasse i 8. etg.

Høyhuset består av 87 leiligheter og ferdigstilles i slutten av 2019. Her har vi fortsatt ledig noen flotte 3-roms med utsikt mot Ekeberg åsen fra en lun balkong med sol på morgen og godt utover dagen. Det er kun beboere som har oppgang til Høyhuset, som får tilgang til byens råeste takterrasse i 17 etasje.

Her bor du sentralt, tar du heisen ned befinner du deg nærmest på t-banesporet. Herfra tar du deg fra øst til vest på syv minutter, og Jernbanetorget er bare fire minutter unna. Det går 4 linjer til Ensjø, linje 1-4. Vålrenga og trendy Tøyen rett ved.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor gåavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage.

Ferdigstillelse senest 01.12.2019

Prospekt
Se VR av utsikt fra takterrasse
Soldiagram vestfasade ca 20 juni
Soldiagram sydfasade ca 20 juni
Tilbake til byggvelgerTilbake til boligsøkeren

Meld din interesse

Se personvernpolicy

Kontakt

Peder Selmer
91 61 62 62
Send epost

DNB Eiendom AS
Dronning Eufemias gate 30
0191 Oslo

dnbeiendom.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.