0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Tigergården

Se for deg et sted hvor du går inn gjennom en dør og havner et helt annet sted når du går ut. Hvor du er omgitt av alle tilbudene byen gir deg, men fremdeles får mulighet til å lese en bok i skyggen av en busk, alene. Hvor dagene både kan være travle, spennende, urbane og fabelaktig avslappende. Hvor små naturopplevelser er like kort unna som butikken på hjørnet, og lyden av vind gjennom løvet er tydeligere enn summingen fra trafikken langt, langt under deg.

Et sted du kan la humla suse. Bokstavelig talt.

Estimert ferdigstillelse 4. kvartal 2022

Prospekt
Leveransebeskrivelse
Prislistebetingelser
Er du nysgjerrig - meld deg på

Coronavirus

Som følge av Coronaviruset gjøres det oppmerksom på at det kan oppstå utfordringer knyttet til leveranser og forsinkelser som følge av endrede betingelser i leverandørkjedene og nasjonale og internasjonale tiltak og retningslinjer/råd. Selger vil forholde seg til retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet og/eller andre relevante nasjonale instanser. Entreprenøren har som følge av Coranaviruset varslet Selger med krav om fristforlengelse som følge av force majeure. Selger tar som følge av dette forbehold om konsekvenser for fremdrift og dato for ferdigstillelse i punkt 7. Selger vil varsle kjøper uten ugrunnet opphold når entreprenøren gir beskjed om hvor mange dager fristforlengelse som kreves.

Tigergården

Tigergården blir ikke bare et vakkert bygg, men et naboskap; her er det lagt til rette for at folk møtes, trives og blir boende. Bokvalitet handler om lys, luft (av hensyn til naboer og leilighetenes luftinntak er det ikke tillatt med røyking på balkonger) og gode planløsninger, men også fleksibilitet til å bli flere, kunne være for seg selv eller muligheten til å være mange samlet. Bo i en kompakt leilighet midt i byen, mens du samtidig har tilgang til lokaler for å ha 40-årslag med førti gjester. Her kan du lese bok i lysthuset eller grave i jorda på taket, mekke på sykkelen eller smøre ski i verkstedet, eller drikke kaffe i en av glassgangens mange sitteplasser sammen med naboen.

Mer grrreat info om Tigergården

Velg bygg i bildet under