0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Tigergården

Se for deg et sted hvor du går inn gjennom en dør og havner et helt annet sted når du går ut. Hvor du er omgitt av alle tilbudene byen gir deg, men fremdeles får mulighet til å lese en bok i skyggen av en busk, alene. Hvor dagene både kan være travle, spennende, urbane og fabelaktig avslappende. Hvor små naturopplevelser er like kort unna som butikken på hjørnet, og lyden av vind gjennom løvet er tydeligere enn summingen fra trafikken langt, langt under deg.

Et sted du kan la humla suse. Bokstavelig talt.

Estimert ferdigstillelse Q3 2022

Prospekt
Leveransebeskrivelse
Kjøpstilbud
Er du nysgjerrig - meld deg på

Tigergården

Tigergården blir ikke bare et vakkert bygg, men et naboskap; her er det lagt til rette for at folk møtes, trives og blir boende. Bokvalitet handler om lys, luft (av hensyn til naboer og leilighetenes luftinntak er det ikke tillatt med røyking på balkonger) og gode planløsninger, men også fleksibilitet til å bli flere, kunne være for seg selv eller muligheten til å være mange samlet. Bo i en kompakt leilighet midt i byen, mens du samtidig har tilgang til lokaler for å ha 40-årslag med førti gjester. Her kan du lese bok i lysthuset eller grave i jorda på taket, mekke på sykkelen eller smøre ski i verkstedet, eller drikke kaffe i en av glassgangens mange sitteplasser sammen med naboen.

Mer grrreat info om Tigergården

Velg bygg i bildet under

Prospekt

Meld din interesse

Velg ett eller flere alternativer

Se personvernpolicy

Kontakt

Laila Bævre Tugay
40 00 64 16
Send epost

Gro Elisabeth Skahjem
40 00 14 63
Send epost

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Ved hjelp av lang erfaring tilbys det gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.