Å bo i et hjem fra Skanska

Vi møter ofte kunder som forteller om følelsen når de første gang trer over dørterskelen til sitt nye hjem. Selv om de vet akkurat hvilken benkeplate de har valgt, fargen på soverommet eller baderomsinteriøret, er det en helt spesiell opplevelse å se den ferdige boligen. Men visste du at i et nybygget hjem fra Skanska finnes det mange ting som er litt annerledes enn om du sammenligner det med en bruktbolig?

Høye krav gjør at du kan ha høye forventninger

Dette kommer av at byggestandarden har gjennomgått mange forbedringer gjennom de siste tiårene og at i dag stilles det mye tøffere krav til nybygg. I dag bygger vi hus med tettere konstruksjon, tykkere vegger og bedre isolering. Dette igjen påvirker at energiforbruket går ned. En annen positiv effekt er at det blir mindre lyd mellom leilighetene. Andre detaljer som påvirker lydnivået er dobbeltisolerte vinduer og lyddempende gulv.

Nye hjem er planlagt for nye tider

For at vi hele tiden skal levere til og over forventing gjennomfører vi flere undersøkelser hvert år hvor kunder får fortelle om hvordan de ser sitt hjem. Vi intervjuer også mennesker som har bodd i sine hjem et par år og forsøker å finne ut hva de er fornøyd med og hva de ønsker å forandre. Resultatene blir lagt til grunn når vi tegner nye hjem for våre kunder. Det finnes mange eksempler som viser hvordan vi tilpasser oss til hva kunden ønsker i dag og i framtiden.

Ventilasjon og luftkvalitet har stor innvirkning på hvordan vi har det. I våre boliger er det balansert ventilasjon der luften som kommer inn varmes opp av den som passerer ut. Sammen med byggets tette konstruksjon minskes faren for temperaturfall, trekk og temperatursvingninger. Resultatet er at du kjenner deg friskere og sover bedre om natten. Og som bonus blir oppvarmingskostnaden lavere.

Høy standard med parkettgulv i alle rom og moderne badeværelser.

El-uttak – i nye leiligheter er det mange flere uttak, tilpasset vår moderne livsstil, for ladere, data, tv-er, kaffemaskiner og juicepresser.

Jordfeilbryter er alltid standard i våre hjem og gir en ekstra trygghet.

På Ensjø Torg har vi vannbåren gulvvarme, det er en god oppvarmingskilde samtidig som du slipper radiatorer som tar opp plass.