Sentrumsnære boliger!

Med gode kommunikasjonslinjer. 

Området fornyes.

Skanska bygger nå et spennende boligprosjekt på Ensjø Torg, landskapsarktitekt tegnede grøntområder over den Ensjø T-banestasjon. Boligene passer til alle type beboere, og blant annet de som ønsker å flytte fra enebolig til leilighet. Her er det minimalt med vedlikehold og du finner alt av tilbud i umiddelbar nærhet.

Kort vei til “alt”.

Ensjø Torg ligger inntil Kampen, Vålerenga og Tøyen. Det går fire T-banelinjer gjennom Ensjø Stasjon, her trenger ingen å vente på offentlig kommunikasjonsmidler. Gåavstanden til populære Tøyenbadet og idrettsanleggene på Valle Hovin. Se fotballkamp på nye VIF stadion med venner og familie, annenhver søndag i sommerhalvåret.

 

Nye og praktiske boliger.

Boligene i Ensjø Torg består av arealeffektive og store moderne leiligheter for alle type behov. De fleste boligene har sydøstvendte terrasser, fellersarealene består av et stort åpent grøntområde, utendørs treningsapparater og sykkelverksted, samt eget rom for vask av sykler i kjelleren. Leilighetene oppfyller alle tidens krav om energieffektivitet og moderne materialvalg.

Eksempel på 4-roms

Eksempel på 4-roms

Smarte løsninger skaper positive møteplasser

Ensjø Torg er et prosjekt fra Skanska og en viktige brikke i det som skal bli Ensjøbyen. Dette nye byrommet mellom Tøyen, Kampen, Hasle og Helsfyr ligger sentrumsnært, men allikevel med sitt eget særpreg som bugner av livsglede. Nå kan du sikre deg en ny bolig i salgstrinn 4.

De aktuelle boligene består av 4-roms, 3-roms og romslige 2-roms som alle er sydvestvendt. Det betyr rikelig med sol, og de aller fleste boligene har praktiske og sydøstvendte terrasser. Innvendige arealer er svært godt utnyttet med sosiale soner og smarte løsninger for den kravstore beboer. Behovene til barnefamilier og de som trenger plass til å vokse opp er ivaretatt gjennom gode utearealer, sykkelreperasjon og utendørs treningsapparater. Her kan det skapes positive samlingspunkter for mennesker i alle aldre.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen i gåavstand fra Ensjø Torg, og for arrangementer lenger unna blir T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft.

 

  • Kort vei til byens kulturelle tilbud
  • Noen få restauranter i Oslo gir deg følelsen av å komme hjem på middag til gode venner.
  • Gangavstand fra leiligheten din
  • Her trenger du ikke vente på neste bane
  • Moderne komfort med nærhet til idylliske Kampen

7 minutter med T-banen til Nationalteateret

 

 

Logo ET Lrg