Det gode liv i byen

Der hvor ulike mennesker møtes blir dagene mer interessante. På Ensjø Torg vil du få det beste fra mer enn én verden.

Du er kun få minutter unna bykjernen, samtidig som du har mer lys, luft og flere grønne lunger enn i sentrumsgatene. Ulike leiligheter gjør at alle kan finne en som passer akkurat for seg. Et levende torg med kaféer, vannspeil og et mangfold av tilbud vil knytte de nye beboerne sammen. Menneskelig mangfold gir rom for utveksling av erfaringer og skaper nye relasjoner og kreative initiativer.

Vi bygger ca. 600 nye leiligheter fordelt på flere bygg, hvor alle er arealeffektive og energivennlige.

 

 

Ensjø Torg er en del av byfornyelsen, her vil næringseiendom og gammel fabrikkvirksomhet vike for nye boliger, gode service- tilbud, lokale butikker og kulturaktiviteter. Sammen med frodige parker, et godt kollektivtilbud og sykkel- og gangveier skaper vi en moderne og miljøvennlig bydel. Ensjø Torg blir et trygt, godt og levende sted å bo hvor du vil være i sentrum.

Bo midt i smørøyet - uten å bo midt i trafikken
Det går sykkelstier helt inn til Østmarka, det er kort vei til ski- løypene i Lillomarka og T-banen tar deg enkelt til Nordmarka. Noen få minutter med banen og du er ikke langt fra Aker Brygge, der båtene går ut til noe av det flotteste Oslo har å by på, øyene våre. I umiddelbar nærhet har du store grøntarealer og kultur- tilbud som Botanisk Hage, Øyafestivalen, Miniøya og Operaen. I tillegg finnes noen av landets beste spisesteder i gangavstand, for ikke å si verdens, for den som har vært så heldig å oppleve Maemo. Mat og drikke i alle prisklasser og fra alle verdens- hjørner er også bare en spasertur unna, både Grünerløkka og Grønland har et variert og alltid oppdatert uteliv. Og du trenger ikke å bruke penger på taxi hjem.

For barnefamiliene er det godt å vite at det er flere barnehager og grunnskoler i gåavstand fra boligene. Veien er ikke bare kort, den er også trygg, en gangbro tar deg til Kampen.

Det er ingen motsetning i å være glad i både tur og kultur.
På Ensjø har du tilgang på begge deler.

Når er boligene ferdig?

Trinn 1 er antatt ferdig årsskifte 2018/19.
Trinn 2 er antatt ferdig høst/vinter 2019.
Trinn 3 er er antatt ferdig rundt årsskifte 2019/20.
Trinn 4 er antatt ferdig på slutten av 2020.
Trinn 5  er antatt ferdig tidlig 2021.