Innholdsrike 4-roms hjørneleiligheter hus I og J, trinn 3

Ensjø Torg - Bo moderne og sentralt ved Kampen 

Akkurat nå er det:

3
som ser på denne leiligheten
  • Lekkert sovrom med eget bad, og god plass til lagring av klær.

Innholdsrike 4-roms hjørneleiligheter

Flott 4-roms

Store og innholdsrike 4-roms hjørneleiligheter med priser fra kr. 7.600.000. Med vinduer fra flere kanter blir leilighetene lyse og luftige. Kjøkkenet er delvis adskilt og man får tydelige soner i oppholdsrommene, noe som igjen skaper en god romfølelse. Leilighetene har 3 soverom og 2 bad hvorav hovedsoverommet har direkte adkomst til eget bad. En type 4-roms leilighetene vil har mulighet for badekar. Heis opp til solrik takrettasse med flere soner, og flott utsikt mot byen. 5 kvm bod i kjeller.

Fordelene med å kjøpe ny bolig er mange. Til eksempel har en ny leilighet moderne løsninger for varme og ventilasjon, som igjen gir reduserte fyringsutgifter og godt inneklima. 

Våre kvaliteter

- Opparbeidet og beplantet tomt.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom – noe som frigir gulvplass og gjør det lettere å møblere da du unngår radiatorer.
- Moderne og lekkert kjøkken med hvite glatte fronter og "betong" benkeplate.
- Glassplate bak komfyr – som gjør det enklere å holde rent.
- Lekkert flislagt bad med 20 x 40 hvite fliser på vegg, vegghengt toalett, rette dusjvegger i klart herdet glass, innfelt speil samt skuffer under vask på hovedbad.
- Downlights på bad og i entre.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Hvitpigmentert eikeparkett.

Beliggenhet og Området

4-roms leilighetene vil være en del av trinn 3 på Ensjø Torg, som totalt består av 45 boliger fordelt på to bygninger med åtte etasjer. Her vil du få en svært sentral beliggenhet rett ved Ensjø T-bane, samtidig som du er skjermet fra Ensjøveien. Du får barnehage i underetasjen, felles takterrasse med utsikt mot byen, treningsapparater på uteområdet, samt kun to minutter å gå til Kampen. 
Boligene har flotte balkonger som vender mot den gamle fabrikken Lehvans som vil bli rehabilitert til boliger.

Se vår boligvelger for mer detaljert informasjon her

Plantegninger

Soldiagram

Ditt nye hjem

En fantastisk hjørneleilighet med to bad. Mulighet for badekar i hus J. Gjennomgående hjørneleilighet gir lys fra tre kanter. Delvis inntrukket balkong på over 14 kvm. Denne er sydvestvendt balkong, og får gode solforhold. Plassbesparende skyvedør ut til balkong, og store vinduer.  Innvendig bod rett ved inngangsdøren, samt bod i kjeller. Hovedsoveom på over 16 kvm, med mye lagringsplass og eget bad.

  • Vertshus på Vålerenga
  • Gode turmuligheter i gangavstand
  • Utsikt til gården fra prosjektet
  • 5 minutter med T-banen til Jernbanetorget

7 minutter med T-banen til Nationalteateret

4 minutter på sykkel til Tøyensenteret

Easy living i Ensjø Torg
Bo i nærhet av det meste

Ensjø Torg blir i årene som kommer en del av den nye Hovinbyen, det hittil største byutviklingsprosjektet i Oslo der den moderne fremtidens hverdag gås åpent i møte. For første gang i byen integreres T-banestasjonen som en del av et nytt boligprosjekt og legger til rette for en kollektiv, enkel hverdag. Her tar du deg fra øst til vest på syv minutter, og Jernbanetorget er bare fire minutter unna. På sykkelsetet triller du ned til fjorden og sentrum av byen på under 10 minutter, enten du legger turen gjennom Vålerenga eller Kampens koselige smågater.

Kanskje har du allerede mange års kjennskap til alt hva Gamle Oslo, Grønland og Tøyen kan by på av kulturelle såvel som sosiale opplevelser, og ønsker deg fortsatt nærhet til alt du har lært å sette slik pris på. Med T-banen lett tilgjengelig få skritt unna ytterdøren, forflytter du deg effektivt og komfortabelt videre omkring i byen.

Varme sommerkvelder opplever du kanskje best i selskap av gode venner på terrassen hjemme, før kvelden fortsetter ute. På bare to minutter tar T-banen deg frem til Tøyen og det fornyede Tøyen Torg med noen av byens for tiden hippeste spise- og utesteder. Her bys du i dag på nye nordiske smaker, drinker av høyt nivå samt populære søndagsbrunsjer. For en mer tilbakelent og avslappet atmosfære kan du tusle over til intime Kampen, bydelen som gjerne betraktes som distansert og alt annet enn bypreget.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen her, og T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft.

Logo ET Lrg

 

  • Flytt til Ensjø og bli med på utviklingen!
    Bydel Gamle Oslo har forventet størst
    befolkningsvekst de kommende 10 årene.