Gled dere!

Tilrettelagt for barnefamilier 

Barnevennlig

Ensjø Torg tilrettelegger for barnefamilier, både når det gjelder bruk av uteareal og lekeapparater, men også ved å ligge midt i smørøyet av aktiviteter i denne dynamiske bydelen som er i ferd med å vokse frem. Her vil det være kort vei til barnehagen, men også kun en gåtur unne storbyeventyr i Oslo Sentrum eller tre tråkk på sykkelen til Tøyenbadet en varm sommerdag.

Trygghet

Levende, trygge og grønne nabolag er byens fremtid. Moderne bygg og løsninger som gjør at du som foreldre kan slippe barna løs på en fornuftig måte. Vær på balkongen og se de leke fritt på den nye lekeplassen bare noen etasjer lavere. Boligene på bakkeplan har terrasser og hageflekk. Ensjø Torg er innrettet for at du skal føle seg trygg på barnas aktiviteter.

Et sted å vokse

Området Ensjø forvandles nå til et område fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging, nye skoler og barnehager kommer på plass og gamle bekker og kulper skal opp i dagen igjen. Nye sykkelstier skal binde det sammen. Parkområdene vil være grønne lunger for hele familien.

Eksempel på 4-roms

Familievennlig

Smarte løsninger skaper positive møteplasser.

Ensjø Torg er et prosjekt fra Skanska og en viktige brikke i det som skal bli Ensjøbyen. Dette nye byrommet mellom Tøyen, Kampen, Hasle og Helsfyr ligger sentrumsnært, men allikevel med sitt eget særpreg som bugner av livsglede. Nå kan du sikre deg en ny bolig i salgstrinn 4.

De aktuelle boligene består av 4-roms, 3-roms og romslige 2-roms som alle er sydvestvendt. Det betyr rikelig med sol, og de aller fleste boligene har praktiske og sydøstvendte terrasser. Innvendige arealer er svært godt utnyttet med sosiale soner og smarte løsninger for den kravstore beboer. Behovene til barnefamilier og de som trenger plass til å vokse opp er ivaretatt gjennom gode utearealer, sykkelreperasjon og utendørs treningsapparater. Her kan det skapes positive samlingspunkter for mennesker i alle aldre.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen i gåavstand fra Ensjø Torg, og for arrangementer lenger unna blir T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft.

 

  • Sett fra hus N, mot O og Lehvans
  • Få minutter å gå fra prosjektet
  • Få minutter å gå fra prosjektet
  • Eget bibliotek for barn- og ungdom.
  • Få minutter å gå til barnebondegården
  • Småhusidyll på Kampen
  • Så mange avganger at du ikke trenger se på tabellen
  • Nett av gangveier fører til flere, store grøntområder
  • Nett av gangveier fører til flere, store grøntområder
Logo ET Lrg