Oslos nye boligfristelse!

Det nye Oslo 

Det nye Oslo

Hovedstaden vokser, og nå innlemmes store områder østover inn til det man kan definere som et urbant sentrum. Hele Ensjø, Løren og Helsfyr skal fortettes med boliger, gode løsninger og flotte kulturtilbud. Dette blir det nye Oslo, dynamiske bydeler med beboere som ønsker å bruke byen mer enn å skimte den gjennom bilvinduet på Ring 3.

Fornuftig moderne

Har du bodd i en gammel leilighet eller hus, ønsker du deg mest sannsynlig til en teknisk ny og moderne leilighet. Det ligger ingen ære i å fryse på bena om vinteren eller dekke til trekk fra vinduet. Boligen i Ensjø Torg er av nyeste byggestandard med alt det innebærer av energieffektivitet, isolasjon og lufkvalitet.

Hotspot

Områdene som ligger i umiddelbar nærhet av Ensjø Torg, er populære bydeler som Tøyen og Grünerløkka. Her finner man er riktig utvalg av konsert og utelivstilbud, med små og store restauranter eller barer. De som har vært der på oppdagelsesferd etter kunst og rare produkter, gjør det ofte igjen.

Eksempel på 2-roms

Eksempel på 3-roms

Smarte løsninger skaper positive møteplasser.

Ensjø Torg er et prosjekt fra Skanska og en viktige brikke i det som skal bli Ensjøbyen. Dette nye byrommet mellom Tøyen, Kampen, Hasle og Helsfyr ligger sentrumsnært, men allikevel med sitt eget særpreg som bugner av livsglede. Nå kan du sikre deg en ny bolig i salgstrinn 4.

De aktuelle boligene består av 4-roms, 3-roms og romslige 2-roms som alle er sydvestvendt. Det betyr rikelig med sol, og de aller fleste boligene har praktiske og sydøstvendte terrasser. Innvendige arealer er svært godt utnyttet med sosiale soner og smarte løsninger for den kravstore beboer. Behovene til barnefamilier og de som trenger plass til å vokse opp er ivaretatt gjennom gode utearealer, sykkelreperasjon og utendørs treningsapparater. Her kan det skapes positive samlingspunkter for mennesker i alle aldre.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen i gåavstand fra Ensjø Torg, og for arrangementer lenger unna blir T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft. 

  • Flere treningssentre i umiddelbar nærhet
  • 5 minutter til sentrum

7 minutter med T-banen til Nationalteateret

Logo ET Lrg