Beste av begge verdener!

 

Kort vei til et sosialt liv.

Ensjø Torg ligger i triangelet Kampen, Vålerenga og Tøyen, men kun tre T-banestopp og eller en rask gåtur unna Oslo sentrum og Grünerløkka. Det skal være enkelt å delta i alt den voksende hovedstaden har å by på, men samtidig ha sine egne lunger for personlige møter og rekreasjon.

Kort vei til barnehager og skoler.

Formålet med Ensjø Torg er å skape et hjem for et bredt utvalg av befolkningen. Her skal storfamilien, de godt voksne, de nyskilte og de single kunne finne sine felles plattformer, om man leker, trener eller reparerer sykkel på forsommeren. Prosjektet ligger i gåavstand til gode skoler, barnehager, Valle Hovin og Tøyenbadet.

En ny bolig og et nytt kapittel i livet.

Leilighetene og boligene i Ensjø Torg er bygget i en moderne standard, med smarte valg på energieffektivitet, materialer og romløsninger. Boligene er et resultat av mange tiår med erfaring med tilsvarende bygg. Her får du mye plass for pengene. Start det nye kapittelet i livet ditt på en solfylt terrasse med utkikk over byen.

Eksempel på 3-roms

Smarte løsninger skaper positive møteplasser.

 

Ensjø Torg er et prosjekt fra Skanska og en viktige brikke i det som skal bli Ensjøbyen. Dette nye byrommet mellom Tøyen, Kampen, Hasle og Helsfyr ligger sentrumsnært, men allikevel med sitt eget særpreg som bugner av livsglede. Nå kan du sikre deg en ny bolig i salgstrinn 4.

De aktuelle boligene består av 4-roms, 3-roms og romslige 2-roms som alle er sydvestvendt. Det betyr rikelig med sol, og de aller fleste boligene har praktiske og sydøstvendte terrasser. Innvendige arealer er svært godt utnyttet med sosiale soner og smarte løsninger for den kravstore beboer. Behovene til barnefamilier og de som trenger plass til å vokse opp er ivaretatt gjennom gode utearealer, sykkelreperasjon og utendørs treningsapparater. Her kan det skapes positive samlingspunkter for mennesker i alle aldre.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen i gåavstand fra Ensjø Torg, og for arrangementer lenger unna blir T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft.

 

  • Resturant på Vålerenga
  • Få minutter å gå til skolen
  • Få minutter å gå til barnebondegården
  • 5 minutter til sentrum
Logo ET Lrg