Townhouse - perfekt for barnefamilier - barnehage i underetasjen!

Supersentral beliggenhet rett ved T-banen og Kampen 

Akkurat nå er det:

3
som ser på denne leiligheten
 • Alternativ farge på kjøkken
 • Stuen vist i variant uten WC i 1 etg.
 • 2. etg benyttet som kontor
 • Felles takterrasse med utsikt mot byen
 • Sett fra Gårdsrommet
 • Ensjø Torg med vannspeil og T-banen til høyre.

Townhouse med egen inngang, 2 etasjer og stor platting.

 Oppholdsrommet, bestående av kjøkken, spisestue og stue utgjør hele 49 kvm (gjelder de på 112 kvm BRA). Her har du god plass til å ha langbord stående fremme til enhver tid slik at du enkelt kan få gjester på spontane middagsbesøk. Sommerstid er den private, sydvestvendte terrassen på 17,5 kvm et godt sted for middag i ettermiddagssolen. I tillegg er det felles takterrasse i byggets 9. etasje.Townhousene på 112 kvm BRA levers med WC under trappen. I 2. etg har du tre soverom, en liten TV- stue, og lekker, flislagt bad. Det tas forbehold om at  utformingen på støyskjermen ikke er endelig bestemt.

Her kan du se T-banen komme og gå

Bo supersentralt : Stasjonen ligger ett minutt fra din egen ytterdør. I tillegg har du barnehagen i underetasjen (Kommunal barnehage - ingen fortrinnsrett). Her får du maksimalt  med familietid i en travel hverdag. Perfekt for de som ønsker å stifte familie og få barn, og samtidig vil bo i byen. Ensjø byr på kort vei til Tøyen og sentrum, enten til fots, på sykkelsetet eller med T-banen.

Du har her kort vei til Kampen med sin sjarmerende trehusbebyggelse, den Økologiske Barnebondegården, Kampen skole og ikke minst barnehage i underetasjen.  

Supersentralt

Ensjø er et område i vekst. I følge Oslo kommune har bydel Gamle Oslo størst forventet befolkningsvekst de kommende 10 årene. Etterspørselen etter leiligheter med 3 soverom vil derfor kunne øke betraktelig med tiden. Dette er en unik mulighet for deg som ikke ønsker å flytte ut av byen men samtidig vil bo i et barnevennlig Townhouse. Det at T-banen med sine 4 linjer ligger i umiddelbar nærhet, og det kun tar 7 minutter til Nationalteateret gjør Ensjø sentrumsnært. Flybussen stopper rett utenfor i Ensjøveien.

95 kvm kr 7.900.000,-

112 kvm kr 8.200.000,-

Film

 • Du bor 1 min fra T-banen på Ensjø

7 minutter med T-banen til Nationalteateret

4 minutter på sykkel til Tøyensenteret

Easy living i Ensjø Torg
Lev på impuls, bo i nærhet av det meste

 Ensjø Torg blir i årene som kommer en del av den nye Hovinbyen, det hittil største byutviklingsprosjektet i Oslo der den moderne fremtidens hverdag gås åpent i møte. For første gang i byen integreres T-banestasjonen som en del av et nytt boligprosjekt og legger til rette for en kollektiv, enkel hverdag. Her tar du deg fra øst til vest på syv minutter, og Jernbanetorget er bare fire minutter unna. På sykkelsetet triller du ned til fjorden og sentrum av byen på under 10 minutter, enten du legger turen gjennom Vålerenga eller Kampens koselige smågater.

Kanskje har du allerede mange års kjennskap til alt hva Gamle Oslo, Grønland og Tøyen kan by på av kulturelle såvel som sosiale opplevelser, og ønsker deg fortsatt nærhet til alt du har lært å sette slik pris på. Med T-banen lett tilgjengelig få skritt unna ytterdøren, forflytter du deg effektivt og komfortabelt videre omkring i byen.

Varme sommerkvelder opplever du kanskje best i selskap av gode venner på terrassen hjemme, før kvelden fortsetter ute. På bare to minutter tar T-banen deg frem til Tøyen og det fornyede Tøyen Torg med noen av byens for tiden hippeste spise- og utesteder. Her bys du i dag på nye nordiske smaker, drinker av høyt nivå samt populære søndagsbrunsjer. For en mer tilbakelent og avslappet atmosfære kan du tusle over til intime Kampen, bydelen som gjerne betraktes som distansert og alt annet enn bypreget.

Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er like ypperlige for late dager i solen som for treningsrunder i hverdagen. Årlig arrangeres også Øyafestivalen her, og T-banen blir da nærmest din egen direktelinje til magiske konsertopplevelser i friluft.

Logo ET Lrg

 

 • Flytt til Ensjø og bli med på utviklingen!
  Bydel Gamle Oslo har forventet størst
  befolkningsvekst de kommende 10 årene.