Stor interesse for å bo ved T-banen

Salgsstart var 8. august og hele 46 av 79 leiligheter ble solgt umiddelbart.

Dette boligprosjektet ligger på selve T-banestoppet på Ensjø. Her utvikler Skanska i overkant av 500 leiligheter fordelt over flere bygg. Dette første salgstrinnet består av 79 leiligheter i et bygg som går langs Ensjøveien og ligger mot det nye torget som skal bygges på Ensjø. Ytterligere 24 enheter kommer for salg senere i august (trinn2)

– På tomten skal vi oppføre flere bygg, sier regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik. Vårt neste salgstrinn er et av få høye boligbygg i Oslo, med 14 etasjer på lokket over T-banestasjonen. Utsikten fra leilighetene her vil bli unik i Oslo. Ensjø Torg-utbyggingen er også er i tråd med både Skanskas og Oslo kommunes strategi om boligutvikling på og rundt trafikknutepunkt, sier Gåsvik.

– Det er et hett boligmarked i Oslo akkurat nå, likevel ble vi overrasket over trykket fra interessentene. Vi la ut leilighetene for salg kun til de som har meldt sin interesse via prosjektets hjemmeside. Det var overraskende stor andel av interessentene som faktisk kjøpte bolig.

Ensjø Torg utbyggingen vil bidra til forvandlingen av området, fra ’bilby’ til en spennende bydel med med boliger, næringsvirksomhet og et mangfold av servicetilbud. Dette blir også sentrum av Ensjø med et levende og pulserende torg.

- Nå bygger vi nytt sentrum på Ensjø, forteller Gåsvik. Det får en utrolig sentral beliggenhet, med bare 6 minutter til Barcode, fine badeområder på Sørenga og Oslo S. Man bruker kun få minutter til å komme seg rundt i byen ved hjelp av T-banenettet som det er tilgang til rett under boligene. Her har du virkelig kort avstand til offentlig kommunikasjon!

De første boligene på Ensjø Torg vil ferdigstilles senhøst 2018, og hele dette byggetrinnet vil stå ferdig til februar 2019.