Del 2 av Salgstrinn 5 – kommer for salg i august!

Trinn 5  består av 2 deler. Del 1 er hus O som ligger omkranset av gamle sjarmerende Levahns (som nå restaureres til leiligheter) et pent opparbeidet grøntområde og koselige Kampen hageby med sin fargerike trehusbebyggelse.
Hus O  består av 30 boliger fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Med unntak av 2-roms er øvrige leiligheter hjørneleiligheter. De fleste leilighetene har balkonger med skyvedører mot sørvest med meget gode solforhold og hyggelig utsyn. Plasseringen er rolig og tilbaketrukket fra det urbane livet på Ensjø, samtidig som du har T-banen i umiddelbar nærhet - kun 5 minutter fra sentrum. 

 

Neste del av trinn 5 kommer for salg august 2018 og får en flott felles takterrasse med utsikt og sol fra morgen til kveld. Vi befinner oss da i det røde bygget midt i Ensjø torg, se illustrasjonen. 

- Ny del Levahns (den høye delen) består av 15 leiligheter. 4-roms hjørneleiligheter på ca. 85 kvm. med solrik balkong mot grøntområde og 2-roms (de aller fleste er hjørneleiligheter) med fransk balkong, doble dører som kan åpnes helt opp og gi følelsen av å sitte ute når du er inne i din egen stue.

- Gammel del Levahns (den lave delen i teglstein) består av 26 leiligheter og består av 2- 3- og 4-roms leiligheter. 

Barnevennlig

To minutter unna finner du koselige Kampen Hageby og Kampen Økologiske bondegård, perfekt å besøke for barnefamilien. Her kan dere hilse på sauene og hønene, mate dyrene og delta i forskjellige fritidsaktiviteter. Skoleveien er trygg og nesten helt bilfri – bare et steinkast unna ligger Kampen skole. På området kommer det også en kommunal barnehage, noe som gjør hverdagen for den travle småbarnsfamilien betraktelig enklere. Her kan du levere barna i barnehagen og være på T-banen kun få minutter senere. Uteområdet til barnehagen vil være tilgjengelig for barna i boligområdet utenfor åpningstider.

For syklisten

Bor du på Ensjø Torg kan du fint klare deg uten bilen. Beliggenheten er i umiddelbar nærhet av T-banen, kun 3 stopp unna sentrum. I tillegg har prosjektet svært godt med sykkelparkeringer både for vanlig sykkel og for transportsykkel (totalt over 700 plasser), og i garasjeanlegget kommer det eget rom for vask av sykkelen din. Utendørs blir det eget område for reparasjon av sykler, og ulike treningsapparater. Alt er tilrettelagt for at du enkelt skal kunne bruke sykkelen i hverdagen og en sporty livsstil.

I trinn 5 har man direkte adkomst til garasjeanlegget i kjelleren via heis og trapp, som sørger for at du kan komme deg tørrskodd fra leiligheten og ned i kjelleren. Garasjeanlegget er basert på et parkeringssystem hvor du parkerer bilen din på en plattform, som deretter frakter den til en trygg og lukket oppbevaring.

Leilighetene har gode planløsninger, store vinduer og mange har skyvedører til sin private uteplass som sørger for mye lys.